15.5.2018

Hned tři velké akce, které se uskuteční v červnu, budou pod hlavičkou naší firmy KOPOS KOLÍN a.s.. Ve dnech 1. - 3. června se koná Mistrovství ČR v atletických vícebojích 2018. Představí se zde až 200 závodníků v kategoriích juniorek juniorů, dorostenců, dorostenek, staršího a mladšího žactva. KOPOS tuto sportovní akci podpoří finanční částkou 60.000 Kč. Sportovcům dodáme i pitný režim a ostatní návštěvníky potěšíme reklamními předměty. Náš stánek bude po 3 dny na atletickém stadionu Kolín. V neděli pak zástupce firmy předá vítězům hodnotné ceny.

www.atletikakolin.cz

Další významnou a podporovanou akcí KOPOSu je hudební slavnost Kmochův Kolín. Uskuteční se v termínu 8. – 10. června. Letos se festival dechové hudby v Kolíně koná už po pětapadesáté. KOPOS KOLÍN a.s. je opět sponzorem vstupného, což znamená pro všechny návštěvníky vstup zdarma na všechny koncerty a doprovodné akce. Zájemci se mohou těšit nejen na tradiční dechovou hudbu, ale také na populární interprety. Na Karlově náměstí se představí například Tomáš Klus a jeho Cílová kapela, Václav Neckář s Bacily a smyčcovým kvartetem nebo Pavel Calta. Nechybět budou i dechové hudby a kapely ze zahraničí, a to ze Slovenska, Slovinska, Polska, Bulharska, Dánska, Finska nebo Holandska.

www.kmochuvkolin.eu

KOPOS KOLÍN a.s. společně s velkobchodem Elektro-viola s.r.o. podpoří mimořádnou leteckou show, pořádanou Aeroklubem Rakovník. Naše firma bude mít na akci také své zástupce. U našeho stánku si lidé mohou přijít pro reklamní dárky. Letecký den proběhne 9. června. Návštěvníci tady uvidí ukázky moderních i historických letadel, automobilů a jiné techniky.

www.letamevtom.cz