28.3.2018

Nejdůležitější veletrhy v roce jsou úspěšně za námi. Letos jsme se představili na dvou místech, a to na mezinárodním veletrhu Light + Building v Německu a na největší elektrotechnické výstavě v České republice AMPER v Brně. Naši obchodní reprezentanti návštěvníky seznámili s novinkami pro rok 2018 a přidali cenné informace o stálých produktech, jako jsou systémy do zateplení, elektroinstalační krabice, lišty, trubky, kabelové nosné systémy nebo systémy se zachováním funkčnosti při požáru.

 

Veletrh ve Frankfurtu nad Mohanem má vysoké renomé, a proto se tu jednou za dva roky sjíždí experti z celého světa. Z 2 600 vystavovatelů měl i stánek KOPOSU své důstojné místo. Společně s německou dceřinou společností KOPOS ELEKTRO GmbH jsme navázali nové obchodní vztahy, které napomohou k další expanzi ve světě. „Zahraniční partneři vnímají účast naší firmy na tomto významném veletrhu velmi pozitivně. Je to přehlídka těch nejlepších v oboru a velkoobchody jej bedlivě sledují. Jednání, která proběhla na naší půdě, směřují k dalšímu rozvoji exportu a posilování pozic na zahraničních trzích. Jsme optimističtí a doufáme, že úspěšně navážeme na tato jednání,“ hodnotí německý veletrh vedoucí zahraničního oddělení Vlastimil Kobera.

  

Mezi 600 vystavovateli a na více než 180 m2 byl červenočerný stánek v Brně opět nepřehlédnutelný. O naše výrobky měli návštěvníci, jako obvykle, velký zájem: „Podle ohlasů návštěvníků našeho stánku, kteří kvitovali nejen kvalitu našich produktů, ale také technickou propracovanost detailů je zřejmé, že jdeme po správné cestě. Těchto názorů si vážíme o to více, že zaznívají z úst těch, kteří naše výrobky montují. Tedy opravdu nejpovolanějších.“ dodává k veletrhu vedoucí obchodních zástupců Jaroslav Hajný.

  

Více informací o novinkách a stávajícím sortimentu naleznete na webových stránkách firmy, popřípadě se můžete obrátit na obchodní zástupce či produktové specialisty.